The style guide

Buy now, or cry later

Buy now, or cry later

Βρες τα αγαπημένα σου ρούχα και αξεσουάρ και επωφελήσου από τις εκπτώσεις!

 

Πόσες φορές δεν μετάνιωσες που δεν πήρες εκείνη τη σούπερ φορεματάρα που είχες βρει σε τρομερή έκπτωση και μετά προέκυψε γάμος, glam party και romantic dinner και ενώ θα μπορούσες να την έχεις αξιοποιήσει με το παραπάνω, τελικά  έψαχνες να δεις τι θα φορέσεις;

Σε αυτές τις εκπτώσεις όμως, θα ψωνίσεις έξυπνα!

 

Επιλογές από 19,90€ έως 29,90€

Μια αεράτη παντελόνα που σε συνοδεύει στο γραφείο αλλά και σε βραδινές εξόδους, ρομαντικά τοπ με σούρες ή μοντέρνα cut-out, μίντι φούστες και δροσερά σορτσάκια είναι οι επιλογές που μπορείς να κάνεις.

 

 

 

Δες όλες τις επιλογές από 19,90€ έως 29,90€ εδώ!

 

Επιλογές από 30,90€ έως 39,90€

Σε αυτή τη κατηγορία μπορείς να βρεις κρουαζέ εμπριμέ φούστες αλλά και μονόχρωμες με άνοιγμα για εντυπωσιακά looks, παντελόνια τύπου λινά που θα σου λύσουν τα χέρια στα επαγγελματικά σου ραντεβού και μία τσάντα που δεν θα αποχωριστείς όλο το καλοκαίρι.

 

 

Δες όλες τις επιλογές από 30,90€ έως 39,90€ εδώ!

 

Επιλογές από 40,90€ έως 49,90€

Σε αυτή την κατηγορία βρίσκουμε ολόσωμες φόρμες σε εντυπωσιακά χρώματα, φούστες μίντι και μάξι με καλοκαιρινά εμπριμέ και άνοιγμα στο πλάι, φορέματα για καθημερινές κομψές επιλογές αλλά και και glam λάμψεις.

 

 

Δες όλες τις επιλογές από 40,90€ έως 49,90€ εδώ!

Επιλογές από 50,90€ έως 59,90€

Σε αυτή την κατηγορία θα βρεις κιμονό που μπορείς να συνδυάσεις με τα σορτσάκια σου, σακάκια για το γραφείο, ολόσωμες φόρμες με ζώνη καθώς και υπέροχα μίντι φορέματα για πραγματικά εντυπωσιακές εμφανίσεις.

 

Δες όλες τις επιλογές από 50,90€ έως 59,90€ εδώ!

 

Τα φορέματα που θα καταπλήξουν τα πλήθη με λιγότερα από 99,90€

Σε αυτή την κατηγορία θα ανακαλύψεις φορέματα, ολόσωμες και sets από την primium συλλογή της Enzzo, ιδανικά για primium περιπτώσεις αλλά που με τα κατάλληλα αξεσουάρ μπορούν να φορεθούν και σε casual εξόδους... αρκεί να έχεις βάλει σκοπό να εντυπωσιάσεις!

 

 

 

 

…be happy, be merry, be well dressed!


08.Jul.22

Υποβάλετε ένα σχόλιο

Έχετε υπόψη ότι τα σχόλια χρειάζεται να λάβουν έγκριση προτού δημοσιευτούν.

Fashion

Fashion

20 χρόνια παρουσίας στη μόδα. 5 καταστήματα.

Ξεχωριστά ρούχα που παράγονται στην Ελλάδα με ιδιαίτερη προσοχή στη ραφή και την εφαρμογή, και με απόλυτο σεβασμό στο περιβάλλον.

Μάθε περισσότερα