Αλλαγές & Επιστροφές

 

ΕΠΙΣΤΡΟΦΕΣ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ ΓΙΑ ΑΓΟΡΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

 


Μπορείτε να επιστρέψετε το προϊόν εντός 14 ημερών, με βασική προϋπόθεση τα προϊόντα που επιστρέφονται να είναι στην αρχική τους ποιοτικά κατάσταση, να μην έχουν αφαιρεθεί από αυτά τα καρτελάκια τους και να συνοδεύονται από την απόδειξη αγοράς.

Οι επιστροφές γίνονται δεκτές μέσω των εταιριών ΕΛΤΑ Courier Πόρτα-Πόρτα και ACS. Το κόστος της επιστροφής είναι 2€ με τις συνεργαζόμενες εταιρίες courier και επιβαρύνει τον πελάτη με κράτηση κατά την επιστροφή των χρημάτων.


Η επιστροφή με οποιονδήποτε άλλο τρόπο επιβαρύνει τον πελάτη, με το κόστος που ορίζει η εκάστοτε μεταφορική και δεν φέρει ευθύνη η ENZZO.

Τα προϊόντα επιστρέφονται χωρίς επιβάρυνση για τον πελάτη όταν έχει γίνει λάθος από την εταιρία.

Η επιστροφή των προιόντων έπειτα από πληρωμή με KLARNA επιβαρύνει τον πελάτη, με τα έξοδα αποστολής 2€ καθώς και με 5,5% του ποσού της παραγγελίας.


ΑΛΛΑΓΗ online μόνο σε μέγεθος

   -Aλλαγές online, πραγματοποιούνται μόνο στο μέγεθος του ίδιου προϊόντος. Απαραίτητη προυπόθεση η επιστροφή του δέματος να γίνεται με τις συνεργαζόμενες, προαναφερθείσες εταιρίες.

ΑΛΛΑΓΗ σε φυσικό κατάστημα


   -Αλλαγή σε ένα από τα καταστήματά μας, κατόπιν συνεννόησης με το κατάστημα που σας εξυπηρετεί.
   -Στα καταστήματα δεν γίνεται επιστροφή χρημάτων, όταν η αγορά έχει πραγματοποιηθεί στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα.

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΧΡΗΜΑΤΩΝ

Η επιστροφή χρημάτων γίνεται μετά την παραλαβή και έλεγχο των προϊόντων.
Για αγορές που έγιναν με αντικαταβολή: Σημειώνετε τον αριθμό Iban, την τράπεζα και όνομα δικαιούχου.
Για αγορές με πιστωτική κάρτα: η επιστροφή χρημάτων γίνεται στη κάρτα.ΠΙΣΤΩΣΗ ΑΞΙΑΣ ΠΡΟΙΟΝΤΟΣ:

- Πίστωση της αξίας του προϊόντος που επιστρέψατε στο λογαριασμό που διαθέτετε στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα, για χρήση σε επόμενη αγορά σας.
Μπορείτε να δηλώσετε πως θέλετε πίστωση στην έντυπη φόρμα που υπάρχει μέσα στο δέμα/παραγγελία ή να συνεννοηθείτε με το e-shop στο 210-5774430

 

 

 

ΕΠΙΣΤΡΟΦΕΣ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ ΓΙΑ ΑΓΟΡΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΥΠΡΟ


 

  • Μπορείτε να επιστρέψετε ένα προϊόν μέσα σε 14 ημέρες εργάσιμες, από την ημερομηνία παραλαβής του, απαραίτητα με την εταιρία Aramex.

 

  • Το κόστος επιστροφής είναι 10€ - απαραίτητα με την εταιρία ARAMEX - και θα κρατηθούν από την επιστροφή των χρημάτων σας. Με οποιαδήποτε άλλη μεταφορική, το κόστος διαμορφώνεται αναλόγα με τιμολογιακή πολιτική της και δεν φέρει ευθύνη η ENZZO.

 

  • Η επιστροφή των χρημάτων γίνεται μετά την παραλαβή και έλεγχο του δέματος. Τα χρήματα επιστρέφονται στην κάρτα με την οποία πραγματοποιήσατε την αγορά στην ENZZO, εντός 7 εργάσιμων ημερών.

 

  • Όλα τα προϊόντα που επιστρέφονται πρέπει να είναι στην αρχική τους κατάσταση, με όλες τις ειδικές σημάνσεις (καρτελάκια, ετικέτες κλπ.)

 

  • Η επιστροφή των προιόντων έπειτα από πληρωμή με KLARNA επιβαρύνει τον πελάτη, με τα έξοδα αποστολής 2€ καθώς και με 5,5% του ποσού της παραγγελίας.

 

  • Μπορειτε να επιστρέψετε την παραγγελία σας με BOX NOW. Όροι χρήσης εδώ 

 

 

 

 

 

ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ ΜΕ ΑΡΑΜΕΧ

 

-Στείλτε το tracking number και ένα τηλ. επικοινωνίας, με e-mail στο e-shop@enzzo.gr

-Στην συνέχεια θα επικοινωνήσει η εταιρία Aramex με εσάς, ώστε να ορίσετε το ραντεβού για να δώσετε το πακέτο επιστροφής.

-Συπληρώστε την φόρμα επιστροφής και βάλτε την μέσα στο πακέτο προς επιστροφή.