The style guide

Σινεμά VS Θέατρο

Σινεμά VS Θέατρο

Τέρμα οι παραλίες και οι ταράτσες με τα εξωτικά κοκτέιλ... Καιρός για indoors activities λοιπόν και η έξοδος σε θέατρο και σινεμά είναι πάντα μια καλή ιδέα. Αλλά τι φοράμε στο ένα, και τι στο άλλο;

 

Τι να φορέσω στο σινεμά

Το ποπ-κορν μοσχομυρίζει και η αναπαυτική βελούδινη καρέκλα σε περιμένει. Στο σινεμά θες να είσαι άνετη μα και stylish. Ένα ριχτό παντελόνι με λάστιχο στη μέση σε γήινους τόνους με το ασορτί πουκάμισο είναι το τέλειο movie night outfit. Το πουκάμισο μπορεί να φορεθεί ανοιχτό και έξω από το παντελόνι αφού από μέσα μπορείς να συνδυάσεις ένα τοπ ή να προσθέσεις ένα ελαφρύ πανωφόρι όπως ένα denim jacket.

Το ψηλόμεσο παντελόνι από δερματίνη που σε κολακεύει αλλά δεν δυσκολεύει τις κινήσεις σου, η αγαπημένη σου μπλούζα σε άνετη γραμμή και ένα ζευγάρι sneakers είναι μια casual chic επιλογή "σιγουράκι" για αυτή την έξοδο.

 

 Δες περισσότερες επιλογές για το τι να φορέσεις στο σινεμά εδώ!

 

Τι να φορέσω στο θέατρο 

Στο θέατρο είθισται να ντυνόμαστε πιο καλά, όχι βραδινό ντύσιμο, αλλά... formal with a twist θα λέγαμε, δηλαδή "επίσημο με... ανατροπή". Αυτό μπορεί να είναι ένα κοστούμι συνδυασμένο με αρβυλάκι, ή μια pensil φούστα φορεμένη με μπαλαρίνες που είναι πάλι στη μόδα, ένα μίνι ή μίντι φόρεμα μαζί με ένα ζευγάρι μπότες με χοντρό και άνετο τακούνι αντί τις αναμενόμενες γόβες. 

Τέλος, ένα πουκάμισο μπορεί να "αναβαθμίσει" και το πιο απλό παντελόνι καθώς θα δώσει έναν αέρα πολυτέλειας σε κάθε look.

 

Δες περισσότερες επιλογές για το τι να φορέσεις στο θέατρο εδώ

 

…be happy, be merry, be well dressed!


27.Oct.22

Υποβάλετε ένα σχόλιο

Έχετε υπόψη ότι τα σχόλια χρειάζεται να λάβουν έγκριση προτού δημοσιευτούν.

Fashion

Fashion

20 χρόνια παρουσίας στη μόδα. 5 καταστήματα.

Ξεχωριστά ρούχα που παράγονται στην Ελλάδα με ιδιαίτερη προσοχή στη ραφή και την εφαρμογή, και με απόλυτο σεβασμό στο περιβάλλον.

Μάθε περισσότερα