The style guide

Πώς να συνδυάσεις το αγαπημένο σου ENZZO παλτό

Πώς να συνδυάσεις το αγαπημένο σου ENZZO παλτό

Baby, it's cold outside και έτσι το πανωφόρι αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι του outfit σου για τον χειμώνα. 

PARISIAN STYLE

Το απόλυτο look ολοκληρώνεται με leather-look φόρεμα σε βαθύ πράσινο( μεγάλη τάση του φετινού χειμώνα) συνδυασμένο με κρεμ πλεκτό ζιβάγκο και pied de coq παλτό σε ήπιες nude αποχρώσεις. Εξαιρετική επιλογή τόσο για τη δουλειά, με ένα οπάκ καλσόν, ή την απογευματινή σου βόλτα. 

BLACK N WHITE ADDICT

Το κλασικό δεν χρειάζεται να είναι βαρετό. Κυρίαρχο piece στο παρακάτω outfit αποτελεί φυσικά αυτό το αριστοκρατικό leather look παλτό Beatrice με τις βελούδινες λεπτομέρειες. Συνδύασέ το με ένα b&w printed κοστούμι και λευκό ζιβάγκο. Κόκκινες λεπτομέρειες στα αξεσουάρ, θα δώσουν extra δόση λάμψης. 

DO IT LIKE BELLA 

Όλες παρακολουθούμε influencers, μοντέλα και celebrities στο instagram. Μια από τις αγαπημένες μας street-style ''γκουρού'' είναι η Bella Hadid, η οποία εμφανίζεται αρκετά συχνά φορώντας τις αγαπημένες της φόρμες και σούπερ oversized παλτό από πάνω. Do it like Bella και πήγαινε στις ''αγγαρείες'' σου με στυλ. 

BEIGE AND BROWN 

Για εσένα που έχεις βαρεθεί το black & white (είμαστε μαζί σου) προτίμησε να αντικαταστήσεις τα ασπρόμαυρα σύνολα με μπεζ/καφέ nude αποχρώσεις. Το παρακάτω outfit: loose πλεκτό τοπ συνδυασμένο με καρό φούστα που δένει στη μέση με ταμπά ζωνάκι είναι μια ιδανική επιλογή ντυσίματος που μπορεί να σε ακολουθήσει από το πρωί μέχρι το βράδυ.

MONOCHROME WITH A TWIST

Τα μονοχρωματικά σύνολα αποτελούν ένα πανεύκολο τρικ για να παραμείνεις στιλάτη χωρίς πολλή σκέψη. Dark pink απόχρωση για τον απόλυτο θηλυκό τόνο στο ντύσιμο σου. Oversized μακρύ παλτό, σε συνδυασμό με καζάκα και παντελόνι σε παρόμοιους τόνους. Η μονοχρωμία μπορεί να ''σπάσει'' με ένα λευκό πουκάμισο να ξεπροβάλλει κάτω από την καζάκα. 

GREEK-WARM CLASSY 

Ας μην ξεχνάμε ότι βρισκόμαστε στην Ελλάδα και κάποιες μέρες δεν αντιμετωπίζουμε τόσο χαμηλές θερμοκρασίες, ώστε να χρειαζόμαστε οπωσδήποτε χοντρό παλτό. Συνεπώς, προτείνουμε ανεπιφύλακτα αυτό το αμάνικο, καρό γιλέκο με ένα πλεκτό μπλουζάκι και μια ψηλόμεση παντελόνα. Αυτό πρέπει να γίνει το go-to outfit σου για τις όχι και τόσο κρύες μέρες του ελληνικού χειμώνα. 

 

 

…be happy, be merry, be well dressed!


09.Jan.22

Υποβάλετε ένα σχόλιο

Έχετε υπόψη ότι τα σχόλια χρειάζεται να λάβουν έγκριση προτού δημοσιευτούν.

Fashion

Fashion

20 χρόνια παρουσίας στη μόδα. 5 καταστήματα.

Ξεχωριστά ρούχα που παράγονται στην Ελλάδα με ιδιαίτερη προσοχή στη ραφή και την εφαρμογή, και με απόλυτο σεβασμό στο περιβάλλον.

Μάθε περισσότερα