The style guide

Βαλίτσα για τριήμερο

Βαλίτσα για τριήμερο

Έρχεται τριημεράκι και ετοιμάζεις σακ βουαγιάζ για εκδρομή; 

Δες τι θα πάρεις μαζί σου.

 

Αν πονοκεφαλιάζεις και εσύ με τις σύντομες αποδράσεις και ποτέ δεν ξέρεις τι να βάλεις στη βαλίτσα σου, η Enzzo σου έχει προτάσεις για να γίνει η διαδικασία της προετοιμασίας πιο εύκολη.

 

 

Το casual chic σώζει

Πάνω από όλα η άνεση κορίτσια. Συνδυάστε σορτσάκια με τοπ ή πουκάμισα στο ίδιο χρώμα, αφού αυτή τη σεζόν τα σετ είναι η μεγάλη τάση. Με ελαφρά υφάσματα και άνετες γραμμές θα είστε κομψές κατά τη διάρκεια του ταξιδιού αλλά και τις μέρες των διακοπών σας.

 

Δες περισσότερα εδώ και εδώ.

 

 

Το σωστό το skorts
To skorts είναι ο συνδυασμός φούστας και σορτς... σε ένα. Έχει κερδίσει επάξια τη θέση του στη ντουλάπα και τη βαλίτσα μας για την πρακτικότητα και την άνεση που προσφέρει. Ένα skorts λοιπόν με βολάν από αέρινη μουσελίνα συνδυασμένο με την ανάλογη μπλούζα θα είναι το τέλειο απογευματινό outfit για ποτάκια στο νησί.

 

 

 

Το "αβίαστα chic" look

Αν στις βραδινές εξόδους θέλετε να έχετε το "δεν προσπάθησα πολύ, την έχω την κομψότητα έμφυτη" look, τότε μία μαύρη ολόσωμη φόρμα είναι το "κομμάτι" που χρειάζεστε. Όσο λιτή χρειάζεται, με κρουαζέ ντεκολτέ, με ανοιχτή V πλάτη και ζώνη για να αναδεικνύει τα σωστά σημεία. 

 



Αν πάλι είστε των "δύο κομματιών" το σετ γιλέκο με παντελόνα σε λευκό είναι τόσο εντυπωσιακό που δεν υπάρχει περίπτωση να μην γυρίσουν κεφάλια στο πέρασμά σας.

 

 Δες περισσότερα εδώ.

 

 

Το "γκράντε" φόρεμα

Είθισται του Αγίου Πνεύματος να διοργανώνονται γάμοι και βαφτίσεις σε εξωτικούς προορισμούς οπότε είναι πολύ πιθανό να συνδυάσουμε την εξόρμηση με ένα τέτοιο event. Οπότε... ένα φόρεμα μάξι και αέρινο είναι αυτό που δεν πρέπει να λείπει από τη βαλίτσα του τριημέρου.

 

Δες περισσότερα εδώ.

 

…be happy, be merry, be well dressed!


21.Jun.24

Υποβάλετε ένα σχόλιο

Έχετε υπόψη ότι τα σχόλια χρειάζεται να λάβουν έγκριση προτού δημοσιευτούν.

Fashion

Fashion

20 χρόνια παρουσίας στη μόδα. 5 καταστήματα.

Ξεχωριστά ρούχα που παράγονται στην Ελλάδα με ιδιαίτερη προσοχή στη ραφή και την εφαρμογή, και με απόλυτο σεβασμό στο περιβάλλον.

Μάθε περισσότερα