The style guide

street style with a dress

Κάνε το τέλειο Fall Street-Style με Enzzo έμπνευση

Πάρτε έμπνευση από τα βασικά basic & απαραίτητα της νέας σεζόν και δημιουργήστε street-style looks αντάξια αυτών των δημοφιλή influencers!

 

Καθώς η μέρα μικραίνει και η θερμοκρασία πέφτει, η νέα συλλογή της Enzzo δίνει αισιοδοξία για τη νέα σεζόν με κομψά και ιδιαίτερα κομμάτια ακολουθώντας τις τάσεις.

 

Εμπριμέ Φορέματα

Μίνι με εφαρμοστή εφαρμογή, φουσκωτά μανίκια, έντονα εμπριμέ, ή μίντι με τονισμένους ώμους και ανοίγματα στα πλάγια, με εμφανείς επιρροές από τα eighties αλλά με μια φρέσκια εκδοχή, αυτή η συλλογή αποπνέει μια νέα θηλυκότητα.

 

 

Δείτε όλα τα νέα φορέματα εδώ!

 

Οι τάσεις στα Παντελόνια

Τα παντελόνια έχουν τσάκιση, είναι ψηλόμεσα, με σατέν όψη ή από jean βαμβακερό ύφασμα, με άνετη εφαρμογή και κίνηση. Μπορούν να συνδυαστούν πολύ εύκολα με ένα σακάκι δίνοντας ευελιξία και πολλές επιλογές.

 

 

Δείτε όλα τα νέα παντελόνια εδώ!

 

Τα ιδιαίτερα elegant chic κομμάτια της νέας συλλογής

Κομψά, με πλούσιες λεπτομέρειες, ακρίβεια γραμμών και κυρίαρχα εμπριμέ. Τα κομμάτια αυτά δίνουν μια δυναμική θηλυκότητα που μαγνητίζει τα βλέμματα. Εντυπωσιακό σετ με crop πουκαμίσα και φαρδιά παντελόνα σε japanese style. Μίνι animal print φόρεμα με σατέν υφή και τονισμένους ώμους. Μάξι φόρεμα με V λαιμόκοψη, cut out κοψίματα, με χρυσό κρίκο στη μέση και ανοίγματα στα πλάγια. Μίντι φόρεμα από δαντέλα με έναν ώμο. Τα κομμάτια αυτά δίνουν μια αίσθηση glamour αλλά και απαλότητας.

 

 

Δείτε τη νέα συλλογή εδώ!

 

Ακολουθήστε μας στο Instagram για περισσότερη street-style έμπνευση!

…be happy, be merry, be well dressed!


19.Sep.22

Υποβάλετε ένα σχόλιο

Έχετε υπόψη ότι τα σχόλια χρειάζεται να λάβουν έγκριση προτού δημοσιευτούν.

Fashion

Fashion

20 χρόνια παρουσίας στη μόδα. 5 καταστήματα.

Ξεχωριστά ρούχα που παράγονται στην Ελλάδα με ιδιαίτερη προσοχή στη ραφή και την εφαρμογή, και με απόλυτο σεβασμό στο περιβάλλον.

Μάθε περισσότερα