The style guide

Νέα συλλογή Marocain

Νέα συλλογή Marocain

Για τη λαμπερή, κοσμοπολίτισσα γυναίκα!

 

Η αφετηρία για τη συλλογή Marocain ήταν μια φωτογραφία από τις δαιδαλώδεις παραδοσιακές αγορές (σουκ) του εξωτικού Μαρόκο. Έχοντας ως μούσα μια λαμπερή, κοσμοπολίτισσα γυναίκα, η νέα συλλογή σχεδιάστηκε με σκοπό να δώσει το αίσθημα της απόδρασης και της περιπλάνησης σε συνδυασμό με την πολυτελή χαλαρότητα του καλοκαιριού.

 

Σε αυτή τη συλλογή υπάρχουν επιλογές για κάθε glamorous explorer.

 

Maxi φόρεμα με cut-out που τονίζει τη μαυρισμένη επιδερμίδα, με ethnic σχέδια εμπνευσμένα από τα μοτίβα των παραδοσιακών υφαντών μαροκινών χαλιών. 

Δες το φόρεμα Majorelle εδώ!

 

 

Σετ που αποτελείται από crop top με μακριά φουσκωτά μανίκια και ψηλόμεση maxi φούστα με βολάν, σε έναν υπέροχο συνδυασμό χρωμάτων απαλού πράσινου και σπασμένου λευκού.

Δες τη μπλούζα Morocco εδώ!

Δες τη φούστα Morocco εδώ!

 

 

Τοπ Fez

& Παντελόνι Fez

 

Maxi φόρεμα με συγκλονιστικό μπούστο αλλά και σετ με crop top και παντελόνα με χρώματα εμπνευσμένα από τις πέτρινες δεξαμενές των βυρσοδεψείων της μαροκινής πόλης Φεζ.

Δες το φόρεμα Fez εδώ!

Δες το Τοπ Fez εδώ!

Δες το παντελόνι Fez εδώ!

 

 

Μπλούζα Safi

&  Φούστα Safi

 

Σετ στο χρώμα του απαλού νεφρίτη με μπούστο που δένει κάτω από το στήθος και μία εντυπωσιακή φούστα με βολάν και άνοιγμα.

Δες τη μπλούζα Safi εδώ!

Δες τη φούστα Safi εδώ!

 

 

Εμπνεόμαστε πάντα από την ιδέα της ανεπιτήδευτης λάμψης. Εσείς πρέπει απλώς να επιλέξετε τα κομμάτια που ταιριάζουν στην προσωπική σας περιπέτεια. 

…be happy, be merry, be well dressed!


26.Jul.22

Υποβάλετε ένα σχόλιο

Έχετε υπόψη ότι τα σχόλια χρειάζεται να λάβουν έγκριση προτού δημοσιευτούν.

Fashion

Fashion

20 χρόνια παρουσίας στη μόδα. 5 καταστήματα.

Ξεχωριστά ρούχα που παράγονται στην Ελλάδα με ιδιαίτερη προσοχή στη ραφή και την εφαρμογή, και με απόλυτο σεβασμό στο περιβάλλον.

Μάθε περισσότερα