The style guide

Τα καλύτερα xmas outfits για να λάμψεις φέτος στις γιορτές

Τα καλύτερα xmas outfits για να λάμψεις φέτος στις γιορτές

Οι γιορτές είναι επίσημα εδώ! Οι πόλεις φωτίζονται λαμπερά, η διάθεση ανεβαίνει σημαντικά και κάπως έτσι τα Χριστούγεννα αποτελούν την πιο μαγική στιγμή του χρόνου εμπνέοντας, αν όχι 'επιβάλλοντας', fashion πειραματισμό. 

 

 

Parties και οικογενειακά τραπέζια μας φέρνουν κοντά δημιουργώντας μια άκρως γιορτινή ατμόσφαιρα. Ωστόσο, ας παραδεχτούμε ότι περισσότερο από κάθε άλλη στιγμή του χρόνου, σπαζοκεφαλιάζουμε με το τι πρέπει να φορέσουμε!

Φέτος, στη limited συλλογή "Midnight in Athens" της Enzzo θα βρεις ποικίλες επιλογές για να διαλέξεις ανάμεσα σε εντυπωσιακά βραδινά φορέματα, βελούδινα σετ, γούνινα παλτό και leather παντελόνια, ώστε να μην χρειαστεί να σπαταλήσεις extra χρόνο στη σύνθεση του outfit σου.

VELOUR ADDICTION

Δεν ξέρουμε για εσένα, πάντως εμείς, λατρεύουμε ιδιαίτερα το βελούδινο ύφασμα, καθώς προσδίδει τον επιθυμητό τόνο πολυτέλειας και στυλ. Για να τραβήξεις όλα τα βλέμματα πάνω σου, προτίμησε το βελούδινο Virginia φόρεμα με το zebra print ή το Adin μίνι κρουαζέ φόρεμα με την sparkly αγκράφα. 

LITTLE BLACK DRESS

Ποιος είπε ότι το μαύρο χρώμα δεν είναι γιορτινό; To little black dress είναι το must-have item που έχουμε όλες στην ντουλάπα μας και με το ανάλογο styling παίρνει κάθε φορά άλλη μορφή. Για τα Χριστούγεννα διαλέξε ένα μαύρο φόρεμα σε χαλαρή γραμμή με έντονα μανίκια και βαθύ V συνδυασμένο με μια έντονη στέκα ή περλέ αξεσουάρ μαλλιών και κολιέ. 

PARISIAN LOOK

Βελούδινο ντεβορέ σετ σε βουργουνδί ή μαύρη απόχρωση είναι στυλάτη επιλογή τόσο για μεσημεριανό gathering ή για το πρωτοχρονιάτικο ρεβεγιόν. Το αγαπούν όλες οι fashionistas και το έχουν φορέσει τόσο σαν set, όσο και mixed με άλλα κομμάτια της συλλογής. 

 

Δες πώς το φόρεσε η Έλενα Ασημακοπούλου

 

 

SHINE BRIGHT LIKE A DIAMOND

Αν όχι την πρωτοχρονιά, πότε θα φορέσεις το απόλυτο μάξι φόρεμα παγιέτα; Το Emile φόρεμα μαζί με το Luna, αποτέλεσαν κύρια έμπνευση της limited συλλογής, αφού φέρουν πάνω τους στο 100% το festive mood των Χριστουγέννων. Φόρεσε τα και άφησε τα να σου φτιάξουν τη διάθεση! 

HER MAJESTY

Προσωπικό αγαπημένο φόρεμα από τη συλλογή, το οποίο θεωρούμε ότι κάθε γυναίκα επιβάλλεται να φορέσει σε μια έμφανισή της κατά τη διάρκεια των εορτών. Αποπνέει γαλλικό αέρα και φινέτσα σαν να πρωταγωνιστείς στην Όπερα του Παρισιού. Ιδανικό για ρεβεγιόν, για το θέατρο ή τη λυρική!  

Με όποιο outfit διαλέξεις, μην ξεχάσεις να συνοδεύσεις ένα ζεστό και glamorous πανωφόρι. 

 

 

 

Ανακάλυψε τα all time fave παλτό: 

 

Περισσότερες επιλογές outfit:

 

…be happy, be merry, be well dressed!


26.Dec.21

Υποβάλετε ένα σχόλιο

Έχετε υπόψη ότι τα σχόλια χρειάζεται να λάβουν έγκριση προτού δημοσιευτούν.

Fashion

Fashion

20 χρόνια παρουσίας στη μόδα. 5 καταστήματα.

Ξεχωριστά ρούχα που παράγονται στην Ελλάδα με ιδιαίτερη προσοχή στη ραφή και την εφαρμογή, και με απόλυτο σεβασμό στο περιβάλλον.

Μάθε περισσότερα