The style guide

Τι να φορέσω το Πάσχα;

Τι να φορέσω το Πάσχα;

3 προτάσεις για όπου κι αν πας!

Μια ανάσα πριν το Πάσχα και σε προβληματίζει το τι θα φορέσεις; Ανάλογα με το που θα περάσεις αυτές τις ημέρες, σου έχουμε προτάσεις που θα σου λύσουν τα χέρια.

 

Πάσχα στο χωριό

Αυτά που σου χρειάζονται σε αυτή τη περίπτωση, είναι ρούχα κλειδιά! Ρούχα που μπορείς να συνδυάσεις με sneakers αλλά και με πιο καλά παπούτσια, όπως μια άνετη και κομψή ολόσωμη φόρμα, ένα ψηλόμεσο cropped παντελόνι σε ίσια γραμμή με άνετη κίνηση  και ένα πουκάμισο σε έντονο χρώμα που μπορείς να φορέσεις εύκολα με jeans αλλά και υφασμάτινο παντελόνι.

 

 

Πάσχα στο νησί

Όσο να πεις... ο αέρας του νησιού σε βάζει σε πιο καλοκαιρινό mood, οπότε μπορείς να αξιοποιήσεις με τον καλύτερο τρόπο το μεγάλο trend αυτής της σεζόν, το σατέν σετ τοπ - φούστα καθώς και το midi floral φόρεμα με cut out στη μέση, τα οποία μπορούν να συνδυαστούν με flat σανδάλια. Από τη βαλίτσα σου δεν μπορεί να λείπει μια αέρινη μπλούζα με ένα μανίκι που αφήνει τον έναν ώμο ακάλυπτο και αποτελεί statement κομμάτι με κοσμοπολίτικο χαρακτήρα.

 

 

Πάσχα στην πόλη

Είτε το διάλεξες εσύ, είτε η μοίρα σου η μπαμπέσα, το να περάσεις το Πάσχα στην πόλη, δεν μπορεί να είναι... τόσο κακό όσο ακούγεται. Σίγουρα όμως θα είναι full stylish και τέρμα elegant με το three piece suit σε 5 μοντέρνες αποχρώσεις, με το μπεζ, το πράσινο και το φούξια να έχουν γίνει ήδη best sellers.

 

 

Δες όλες τις νέες αφίξεις εδώ

…be happy, be merry, be well dressed!


19.Apr.22

Υποβάλετε ένα σχόλιο

Έχετε υπόψη ότι τα σχόλια χρειάζεται να λάβουν έγκριση προτού δημοσιευτούν.

Fashion

Fashion

20 χρόνια παρουσίας στη μόδα. 5 καταστήματα.

Ξεχωριστά ρούχα που παράγονται στην Ελλάδα με ιδιαίτερη προσοχή στη ραφή και την εφαρμογή, και με απόλυτο σεβασμό στο περιβάλλον.

Μάθε περισσότερα