The style guide

Προτάσεις για επικό bachelor party!

Προτάσεις για επικό bachelor party!

Δες τις γκράντε, σέξυ και γκλάμουρ επιλογές που θα βάλουν φωτιά στη έξοδό σας

 

Ετοιμάζεις το bachelor party της κολλητής και ενώ τα έχεις οργανώσει όλα... δεν ξέρεις τι να φορέσεις; Το μόνο σίγουρο είναι ότι θες κάτι sexy που δεν θα περάσει απαρατήρητο.

 

Τα φορέματα με σκίσιμο είναι στην κορυφή της λίστας του hotness. Φτιαγμένα από πολυτελή υφάσματα, αγκαλιάζουν και αναδεικνύουν τη σιλουέτα, βάζοντας μια τολμηρή πινελιά, ιδανικά αν το bachelor γίνει σε καλοκαιρινό club και θες μια γκράντε εμφάνιση.

 

 

Μια ακόμη επιλογή είναι τα μίνι φορέματα με ανοίγματα cut out ή έναν ώμο, που εφαρμόζουν σαν γάντι στο σώμα και τονίζουν τις καμπύλες του, δίνοντας ένα αέρα δυναμικότητας και αυτοπεποίθησης, ιδανικά αν το bachelor γίνει σε νυχτερινό μαγαζί με ζωντανή μουσική και θες το sexiness να φτάσει ταβάνι.

 

 

Τέλος, αν θες λάμψη και glamour, μπορείς να επιλέξεις ένα τοπ με παγιέτες σε παλ χρώματα και να το συνδυάσεις με ένα λευκό σατινέ σορτς. Αν όμως είσαι εσύ η νύφη, ένα εντυπωσιακό φόρεμα σε πολύ ανοιχτόχρωμη εκρού απόχρωση με λάμψεις θα σε κάνουν να ξεχωρίσεις με το καλησπέρα σας.

 

 

 Δες περισσότερες επιλογές ΕΔΩ!

 

…be happy, be merry, be well dressed!


25.May.22

Υποβάλετε ένα σχόλιο

Έχετε υπόψη ότι τα σχόλια χρειάζεται να λάβουν έγκριση προτού δημοσιευτούν.

Fashion

Fashion

20 χρόνια παρουσίας στη μόδα. 5 καταστήματα.

Ξεχωριστά ρούχα που παράγονται στην Ελλάδα με ιδιαίτερη προσοχή στη ραφή και την εφαρμογή, και με απόλυτο σεβασμό στο περιβάλλον.

Μάθε περισσότερα