The style guide

blog post image girl in dress

Ανοιξιάτικα ραντεβού και τι να φορέσεις σε κάθε περίπτωση

Το να βρεις το τέλειο outfit για ένα ανοιξιάτικο ραντεβού μπορεί να αποδειχτεί μια δύσκολη διαδικασία, αλλά δεν υπάρχει λόγος να ανησυχείς.

 

Μετά από πολύ μπίρι μπίρι και ηχητικά, ελπίζουμε όχι τύπου "κατ' αρχάς να σου πω ότι ούτε ψάχνομαι, ούτε μου λείπει κάτι"... σκάει μήνυμα για συνάντηση. Άντε, λες να δώσω μια ευκαιρία. Τι φοράς όμως για να φαίνεσαι "τόσο - όσο" και "δεν προσπάθησα πολύ, το φυσικό μου είναι να είμαι στυλάτη";

 

Να μερικές ιδέες για ανοιξιάτικα outfits ανάλογα το ραντεβού σου:

 

Πρωί για καφέ στο κέντρο της πόλης

"Για ένα εσπρεσάκι θα πεταχτώ" του λες, μη νομίζει ότι είμαστε και πολύ διαθέσιμες... Σε αυτή τη περίπτωση καλό θα είναι να επιλέξεις ένα casual chic outfit που να είναι άνετο αλλά και κομψό. Για παράδειγμα, μπορείς να φορέσεις ένα πουκάμισο σε ανοιξιάτικο χρώμα, όπως λευκό ή ροζ, συνδυασμένο με ένα παντελόνι σε στενή γραμμή και ένα ζευγάρι μοντέρνα sneakers. Μπορείς να προσθέσεις ένα ελαφρύ πανωφόρι σε ανοιξιάτικο χρώμα ή ένα blazer για να ολοκληρώσεις το outfit σου και να είσαι έτοιμη, χαλαρή και στιλάτη για το ραντεβού σου.

 

 

 

Μεσημέρι στην παραλία για ψαράκι

Πάμε για ψαράκι;" σου λέει, "και δεν πάμε" του λες... ε, και αυτή είναι η κατάλληλη περίσταση να φορέσεις το jean παντελόνι που σου πάει τρελά και από πάνω είτε ένα classic but always classy βαμβακερό πουκάμισο, είτε μια αέρινη μπλούζα σε έντονο χρώμα. Έτσι, θα πας στο ραντεβού σου άνετη και φινετσάτη, κάνοντας τον λεγάμενο... να ψαρώσει!

 

 

 

Βράδυ για ρομαντικό δείπνο

Προφανώς και θέλει να σε εντυπωσιάσει με μία τέτοια πρόταση, όμως αυτή όμως που θα κερδίσει τις εντυπώσεις σίγουρα θα είσαι εσύ, αφού θα εμφανιστείς κομψή και αεράτη φορώντας την τελευταία τάση της μόδας, το σετ που συνδυάζει κομμάτια από το ίδιο ύφασμα δημιουργώντας ένα συνολικό look που είναι προσεγμένο και στυλάτο. Εναλλακτικά, μπορείς πάντα να ποντάρεις σε ένα εντυπωσιακό φόρεμα με έντονο χρώμα και pattern, που αγκαλιάζει και αναδεικνύει τη σιλουέτα σου καθώς το σημαντικότερο είναι να επιλέξεις κάτι που θα σε κάνει να νιώθεις άνετα και που θα αναδεικνύει το στυλ και την προσωπικότητά σου.

 

…be happy, be merry, be well dressed!


31.Mar.23

Υποβάλετε ένα σχόλιο

Έχετε υπόψη ότι τα σχόλια χρειάζεται να λάβουν έγκριση προτού δημοσιευτούν.

Fashion

Fashion

20 χρόνια παρουσίας στη μόδα. 5 καταστήματα.

Ξεχωριστά ρούχα που παράγονται στην Ελλάδα με ιδιαίτερη προσοχή στη ραφή και την εφαρμογή, και με απόλυτο σεβασμό στο περιβάλλον.

Μάθε περισσότερα