The style guide

ΓΥΝΑΙΚΑ ΜΕ ΜΟΒ ΟΛΟΣΩΜΗ ΦΟΡΜΑ

Τρία trend της Άνοιξης

Ηλιόλουστη αύρα και φρεσκάδα αναμένεται να φέρουν τα fashion trends της Άνοιξης του 2023!

Ανανεωμένες εκδοχές των κλασικών σχεδίων και απρόσμενες επιλογές χρωμάτων θα κυριαρχήσουν στη νέα συλλογή. Ανακαλύψτε μαζί μας τα πιο hot fashion trends για την Άνοιξη του 2023 και ετοιμαστείτε να ανανεώσετε την γκαρνταρόμπα σας με τα πιο stylish κομμάτια της σεζόν.

 

Spring trend no 1: Τα σετ

Ένα από τα πιο δυνατά trends για την Άνοιξη του 2023 είναι τα σετ που μπορούν να φορεθούν εύκολα από το πρωί έως το βράδυ, αναλόγως των αξεσουάρ που θα συνδυαστούν. Κάντε stylish εμφανίσεις με απλές αλλά πολύ εντυπωσιακές συνδυαστικές επιλογές που θα σας δείχνουν στυλάτες και προσεγμένες.

 

 

 

Spring trend no 2: Τα crop σακάκια και πουκάμισα

Το δεύτερο μεγάλο trend για την Άνοιξη του 2023 είναι τα crop σακάκια και τα crop πουκάμισα. Αυτά τα κομμάτια είναι πιο σύγχρονα από τις παραδοσιακές εκδοχές τους, και δημιουργούν μια πολύ μοντέρνα και ανανεωμένη εμφάνιση καθώς είναι εξαιρετικά ευέλικτα, και μπορούν να συνδυαστούν με πολλά διαφορετικά ρούχα, όπως τζιν παντελόνια, σορτς και φούστες. 

 

 

 

 

Spring trend no 3: Τα φούξια και τα μοβ

Το τρίτο μεγάλο fashion trend για την Άνοιξη του 2023 είναι το φούξια και το μοβ. Αυτές οι ζωηρές αποχρώσεις είναι τα απόλυτα χρώματα της σεζόν και δίνουν μια πιο φρέσκια και δυναμική πινελιά. Επιλέξτε τα με αυτοπεποίθηση σε μονοχρωματικά look ή σε μεγάλες επιφάνειες όπως ολόσωμες φόρμες ή μίντι φούστες, για ένα έντονο fashion statement.

 

 

 

Δείτε εδώ τη νέα collection!

 

…be happy, be merry, be well dressed!


27.Mar.23

Υποβάλετε ένα σχόλιο

Έχετε υπόψη ότι τα σχόλια χρειάζεται να λάβουν έγκριση προτού δημοσιευτούν.

Fashion

Fashion

20 χρόνια παρουσίας στη μόδα. 5 καταστήματα.

Ξεχωριστά ρούχα που παράγονται στην Ελλάδα με ιδιαίτερη προσοχή στη ραφή και την εφαρμογή, και με απόλυτο σεβασμό στο περιβάλλον.

Μάθε περισσότερα