The style guide

blog enzzo solo travel girl prons

Τα 3 πλεονεκτήματα του να κάνεις διακοπές μόνη σου

Έτυχε φέτος να μην μπορεί κανένας φίλος και δεν θες και εσύ να το ριψοκινδυνεύσεις με παρέα που δεν έχει "δοκιμαστεί στα δύσκολα" αλλά ούτε είσαι και διατεθειμένη να αναβάλεις τις διακοπές σου μέχρι του χρόνου, οπότε... vacay alone baby!!!

 

 

Θα κάνεις το μαύρισμα που ονειρεύεσαι

Είτε θα πας σε μέρος που γνωρίζεις ήδη, είτε επιλέξεις να εξερευνήσεις ένα νέο νησί, επιτέλους θα μπορείς να κάθεσαι στην παραλία όση ώρα θες, χωρίς γρίνιες και παράπονα. Με αυτά τα φανταστικά κιμονό θα είσαι η πιο stylish λουόμενη:

 

Δες όλα τα κιμονό εδώ!

 

 

Θα τελειώσεις το βιβλίο που θα ξεκινήσεις

Κανείς πια δεν θα σε διακόπτει πάνω στο καλύτερο σημείο για να σου πει τι του έστειλε μόλις το γκομενάκι που γνώρισε λίγο πριν φύγετε για διακοπές, τι να εννοεί άραγε και ποια θα ήταν η καλύτερη δυνατή απάντηση. Όχι! Φέτος θα φοράς τα σορτσάκια σου και θα παίρνεις το πρωινό σου παρέα με τον/την αγαπημένο/νη σου συγγραφέα.

 

Δες όλα τα σορτσάκια εδώ!

 

 

Θα κάνεις νέες γνωριμίες

Κακά τα ψέματα, όταν είσαι με παρέα δύσκολα σκέφτεσαι να γνωρίσεις νέο κόσμο. Τώρα όμως μπορείς εύκολα να πιάσεις κουβέντα με τη φουρνάρισσα καθώς παίρνεις τη χειροποίητη μυζηθρόπιτα, με τον καφετζή όταν παραγγέλνεις τον περιποιημένο "ναι και όχι" ελληνικό σου και αγναντεύεις τη θάλασσα, με σπιτονοικοκυρά που θα σε κεράσει δυο φρέσκα αυγά από τις κοτούλες της ή και γιατί όχι, με τα παιδιά που έχουν εκείνο το μπαράκι που πίνεις τα ρακιjito σου φορώντας τα αέρινα φορέματά σου.

 

Δες όλα τα φορέματα εδώ!

…be happy, be merry, be well dressed!


20.Jul.22

Υποβάλετε ένα σχόλιο

Έχετε υπόψη ότι τα σχόλια χρειάζεται να λάβουν έγκριση προτού δημοσιευτούν.

Fashion

Fashion

20 χρόνια παρουσίας στη μόδα. 5 καταστήματα.

Ξεχωριστά ρούχα που παράγονται στην Ελλάδα με ιδιαίτερη προσοχή στη ραφή και την εφαρμογή, και με απόλυτο σεβασμό στο περιβάλλον.

Μάθε περισσότερα