The style guide

photo blog floral theme

Τα Εμπριμέ που σε πάνε παντού

Δες τις πιο hot προτάσεις με floral και εμπριμέ που σου δίνουν "free pass" για το καλοκαίρι!

 

Τα εμπριμέ είναι η χαρά της ζωής. Τα τροπικά σχέδια, τα χαρούμενα ζουμερά χρώματα και τα έντονα καλοκαιρινά σχέδια κάνουν τα κομμάτια αυτά απαραίτητα για την καλοκαιρινή σου γκαρνταρόμπα αλλά και διάθεση.

 

Οι μπλούζες που θα λατρέψεις

Εμπριμέ μπλούζες που θα φορέσεις με λευκά παντελόνια, μονόχρωμα σορτς ή midi φούστες για τα casual πρωινά σου. Με ρομαντικά, γεωμετρικά σχέδια ή animal print σχέδια, θα σου δώσουν άπειρες επιλογές συνδυασμών.

 

 

Τα σετ που θα αγαπήσεις

Η μεγάλη hot τάση της σεζόν είναι τα εμπριμέ σετ σε απίστευτα χρώματα και συνδυασμούς χρωμάτων που ανεβάζουν τον υδράργυρο στο κόκκινο! Άσε που μπορείς να τα "σπάσεις" και να κάνεις τους δικούς απεριόριστους συνδυασμούς. Be creative λοιπόν!

 

 

Τα φορέματα που θα ερωτευθείς

Με all day φορέματα αλλά και εντυπωσιακές "όσο δεν πάει" επιλογές, τα εμπριμέ δίνουν αυτό το κάτι παραπάνω που θες στην εμφάνισή σου. Είτε επιλέξεις ένα δροσερό βαμβακερό φόρεμα με cut out κοψίματα και τροπικά floral, είτε ένα αεράτο maxi από μουσελίνα και bold animal print, ο καλοκαιρινός αέρας ανανέωσης που θα φέρνεις στο πέρασμά σου θα είναι πολλά μποφόρ.

 

 

Δες όλα τα εμπριμέ εδώ!

 

…be happy, be merry, be well dressed!


11.Jul.22

Υποβάλετε ένα σχόλιο

Έχετε υπόψη ότι τα σχόλια χρειάζεται να λάβουν έγκριση προτού δημοσιευτούν.

Fashion

Fashion

20 χρόνια παρουσίας στη μόδα. 5 καταστήματα.

Ξεχωριστά ρούχα που παράγονται στην Ελλάδα με ιδιαίτερη προσοχή στη ραφή και την εφαρμογή, και με απόλυτο σεβασμό στο περιβάλλον.

Μάθε περισσότερα