The style guide

enzzo_blog_post_image_office_outfits

Έχω συνέντευξη, τι να φορέσω;

Τα κομμάτια που θα σου δώσουν τη δουλειά!

Μόλις έκλεισες το πολυπόθητο ραντεβού. Όχι, δεν ήταν από το μωράκι που φλερτάρεις τόσο καιρό, αλλά από τη δουλειά των ονείρων σου που έστειλες βιογραφικό πριν λίγες μέρες. 

Και τώρα; Τι θα φορέσεις; Πώς θα δείξεις τον καλύτερο "επαγγελματικό" σου εαυτό;

 

Το μπεζ κουστούμι

Το πιο "safe" outfit που μπορείς να κάνεις. Όχι μόνο δείχνεις "επαγγελματίας" αλλά και ότι ξέρεις και από μόδα,αφού τώρα το three pieces suit είναι top τάση. Όσο για το χρώμα... είναι τόσο, όσο! 

 

 

Τα επαγγελματικά τοπ

Ένα από τα βασικά κομμάτια του look που δεν πρέπει να παραμελήσεις είναι το τοπ που θα φορέσεις. Προτίμησε ένα σύγχρονο κομμάτι, σε άνετη γραμμή που μπορεί να συνδυαστεί και με φούστα και με παντελόνι, είτε με σακάκι, είτε μόνο του.

 

 

Τα παντελόνια "πολυεργαλεία"

Ευκολοφόρετα και άνετα, τα συνδυάζεις το ίδιο εύκολα τόσο με ψηλά, όσο και με ίσια παπούτσια, γιατί το σημαντικό είναι να αισθάνεσαι όμορφα με αυτό που φοράς και να είσαι ο εαυτός σου.

 

 

Τα φορέματα "εγγύηση"

Αν τα παντελόνια δεν σε εκφράζουν και θες να δείξεις τη feminine πλευρά σου, ένα κομψό φόρεμα που μπορεί να φορεθεί μόνο του ή να συνδυαστεί με ένα σακάκι, είναι αυτό που χρειάζεσαι.

 

 

Δες περισσότερες επιλογές ΕΔΩ!

…be happy, be merry, be well dressed!


12.May.22

Υποβάλετε ένα σχόλιο

Έχετε υπόψη ότι τα σχόλια χρειάζεται να λάβουν έγκριση προτού δημοσιευτούν.

Fashion

Fashion

20 χρόνια παρουσίας στη μόδα. 5 καταστήματα.

Ξεχωριστά ρούχα που παράγονται στην Ελλάδα με ιδιαίτερη προσοχή στη ραφή και την εφαρμογή, και με απόλυτο σεβασμό στο περιβάλλον.

Μάθε περισσότερα