The style guide

blog εικόνα με γυναικα με μοβ σύνολο για στιλ στο γραφείο

Τι τύπος girl boss είσαι;

Οι τρεις fashion "φυλές" που κυριαρχούν στα γραφεία μας. Ποιες είναι, τι τις χαρακτηρίζει και πώς τις ξεχωρίζουμε.

Η ομάδα μόδας της Enzzo παρατήρησε ένα δείγμα 13 γυναικών στο εργασιακό τους περιβάλλον - δηλαδή εμάς στα κεντρικά! - και κατέληξε στα εξής συμπεράσματα:

 

Τι φοράνε τα CEO κορίτσια

Λατρεύουν τα σακάκια, τα πουκάμισα, τα κοστούμια και αυτή τη σεζόν... και τα γιλέκα. Η "στολή εργασίας" τους αποπνέει "επαγγελματισμό" και αυτοπεποίθηση, οργάνωση και συνέπεια. Το σακάκι είναι το νέο πανωφόρι αλλά αυτή τη φορά στη λέξη "ανδρόγυνο" υπερισχύει το δεύτερο συνθετικό.

 

 

Δες περισσότερες προτάσεις για CEO ντύσιμο εδώ!

 

 

Τι φοράνε τα Casual Friday κορίτσια

Οι γυναίκες που μπαίνουν στην ομάδα των Casual Friday θέλουν άνεση και εμφάνιση. Προτιμούν τα μαλακά υφάσματα και τις σπορ γραμμές ενώ μισούν το δήθεν και τους καθωσπρεπισμούς. Αγαπούν τα ρούχα που τους δίνουν ελευθερία κινήσεων μα πιο πολύ... το να πετυχαίνουν τους στόχους τους.

 

 

Δες περισσότερες ιδέες για casual Friday στο γραφείο εδώ!

 

Τι φοράνε τα Freelancer κορίτσια

H λέξη που χαρακτηρίζει αυτή την ομάδα είναι "creativity" αφού τα κορίτσια αυτά ξέρουν να συνδυάζουν διαφορετικά κομμάτια και στυλ... like a pro. Χαρακτηριστικά τους η πρωτοτυπία, η επινοητικότητα και οι φρέσκες ιδέες. Λατρεύουν τα μη αναμενόμενα χρώματα και τα ρούχα που είναι φτιαγμένα από ιδιαιτέρα υλικά,  ενώ κάθε outfit τους είναι σαν να βγήκε από fashion λογαριασμό του Instagram.

 

 

Δες περισσότερες προτάσεις για freelancer looks εδώ!

 

…be happy, be merry, be well dressed!


05.Nov.22

Υποβάλετε ένα σχόλιο

Έχετε υπόψη ότι τα σχόλια χρειάζεται να λάβουν έγκριση προτού δημοσιευτούν.

Fashion

Fashion

20 χρόνια παρουσίας στη μόδα. 5 καταστήματα.

Ξεχωριστά ρούχα που παράγονται στην Ελλάδα με ιδιαίτερη προσοχή στη ραφή και την εφαρμογή, και με απόλυτο σεβασμό στο περιβάλλον.

Μάθε περισσότερα