The style guide

blog image for blog post with fashion tips

Tips για να φοράς τα ρούχα σου ξανά και ξανά!

Ιδέες για το πώς μπορείς να συνδυάσεις τα ρούχα σου με πολλούς τρόπους.

 

Μήπως έχεις πάρει την απόφαση να κάνεις πιο σοφές επιλογές ώστε να μην φοράς ένα κομμάτι μόνο με έναν τρόπο, αλλά να το αξιοποιείς, να το συνδυάζεις με άλλα και να δημιουργείς ευφάνταστα looks που θα μπορείς τα φοράς σε διαφορετικές περιστάσεις;

Δες πώς θα το κάνεις:

 

Πώς να φορέσεις μια μπλούζα ή ένα φόρεμα με άλλο τρόπο

Βρήκες την ιδανική μπλούζα για να τη φοράς στις βόλτες σου; Συνδύασέ την με ένα πουκάμισο από μέσα, λευκό, μαύρο ή ακόμα και εμπριμέ, άσε τις μανσέτες του να προεξέχουν από τα μανίκια της μπλούζας και φόρεσέ το και στο γραφείο. Μη σε πτοεί αν η μπλούζα είναι ζιβάγκο. Άσε τις μυτούλες του γιακά από το πουκάμισο να ξεπροβάλλουν από μέσα για έξτρα στυλ!

Το ίδιο μπορεί να γίνει και με ένα φόρεμα.

 

 

 

Πώς να φορέσεις ένα παντελόνι σε διαφορετικές περιστάσεις

Το αγαπημένο σου παντελόνι δεν φοριέται με έναν τρόπο. Σύμμαχός σου σε αυτό είναι τα παπούτσια. Συνδύασέ το με chunky μοκασίνια στο γραφείο, sneakers στη βόλτα το σαββατοκύριακο και με ψηλοτάκουνα στη βραδινή σου έξοδο. Αν βάλεις στο παιχνίδι και μερικά ζευγάρια ιδιαίτερες κάλτσες, θα έχεις σίγουρα έξτρα μπόνους!

 

 

 

Πώς να φορέσεις το παλτό σου σε σπορ outfit

Ένα παλτό είναι η καλύτερη επιλογή αν θέλεις ένα πανωφόρι να το φοράς σε βραδινές εξόδους και σε πιο καλές περιστάσεις. Το ξέρεις όμως ότι το παλτό είναι τάση να φοριέται και με ψηλόμεσες αθλητικές φόρμες, κολάν, crop top, oversized φούτερ και sneakers; Γι' αυτό βγάλτο από την ντουλάπα και αξιοποίησέ το στο έπακρο με τα αθλητικά σου κομμάτια.

 

 

Θέλεις συνδυασμούς με έξτρα έκπτωση; Δες εδώ και βγες διπλά κερδισμένη!

…be happy, be merry, be well dressed!


23.Jan.23

Υποβάλετε ένα σχόλιο

Έχετε υπόψη ότι τα σχόλια χρειάζεται να λάβουν έγκριση προτού δημοσιευτούν.

Fashion

Fashion

20 χρόνια παρουσίας στη μόδα. 5 καταστήματα.

Ξεχωριστά ρούχα που παράγονται στην Ελλάδα με ιδιαίτερη προσοχή στη ραφή και την εφαρμογή, και με απόλυτο σεβασμό στο περιβάλλον.

Μάθε περισσότερα