The style guide

post blog image with a girl in black outfit

Το νέο μαύρο

"Ποιο είναι το χρώμα που όταν το φοράς νιώθεις αυτοπεποίθηση;" Αυτή είναι η ερώτηση που έπεσε στο τραπέζι, καθώς η ομάδα της Enzzo συζητούσε για τη φθινοπωρινή συλλογή.

 

Και φυσικά η πλειοψηφία των απαντήσεων δεν θα μπορούσαν να είναι άλλη από το διαχρονικό, power color... το μαύρο. Είναι το χρώμα που όταν το φοράς, αισθάνεσαι πιο άνετα, αλλά και μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση σε σύγκριση με κάθε άλλο.

 

Η πρόκληση όμως ήταν να ξεπεραστούν τα μαύρα "κλασσικά" όρια και δημιουργηθούν σύγχρονα, μοντέρνα κομμάτια που εκτός από δυναμική, να έχουν και μεγάλες δόσεις αισιοδοξίας. Κάτι σαν στολές υπερηρωίδων, που φορώντας τες οι γυναίκες να "οπλίζονται", και να κυνηγούν τα όνειρα και τους στόχους τους.

 

Η μοντέρνα εκδοχή στο κοστούμι των τριών κομματιών, το midi φόρεμα με τα πλαϊνά σκισίματα, η μπλούζα με τα balloon μανίκια και το χρυσό διακοσμητικό, το too sexy to be true φόρεμα με τις βάτες, η crop μπλούζα με τα μακριά μανίκια και τον κρίκο στο κάτω μέρος... 

Ένα σύνολο πρακτικών κομματιών που δίνουν στη γυναίκα extra δύναμη και σιγουριά να πετύχει αυτό που θέλει.

 

Δες όλη τη back edition... εδώ!

 

…be happy, be merry, be well dressed!


05.Oct.22

Υποβάλετε ένα σχόλιο

Έχετε υπόψη ότι τα σχόλια χρειάζεται να λάβουν έγκριση προτού δημοσιευτούν.

Fashion

Fashion

20 χρόνια παρουσίας στη μόδα. 5 καταστήματα.

Ξεχωριστά ρούχα που παράγονται στην Ελλάδα με ιδιαίτερη προσοχή στη ραφή και την εφαρμογή, και με απόλυτο σεβασμό στο περιβάλλον.

Μάθε περισσότερα