The style guide

κοπέλα με outfit καφέ σε βραδινή έξοδο και τίτλος για blog post

Τόνισε τα "δυνατά" σημεία σου

Στρατηγικές για να αναδείξεις τη μέση, τα πόδια, το μπούστο και τα χέρια σου.

 

Πριν πέσουμε στη μελαγχολία του φθινοπώρου, έλα να φτιάξουμε τη διάθεσή μας με όμορφα outfit που μας γεμίζουν αυτοπεποίθηση. 

 

Πρώτα απ' όλα, βρίσκουμε το σημείο που θέλουμε να τονίσουμε.

 

  Το πιο σημαντικό είναι να επιλέξουμε το χαρακτηριστικό που μας κάνει να νοιώθουμε πιο άνετα. Όταν νοιώθουμε καλά με τον εαυτό μας, αυτό αποτυπώνετε και στην παρουσία μας.

 

Ας δούμε λοιπόν πώς μπορούμε να αναδείξουμε τη μέση, τα πόδια, το μπούστο και τα χέρια μας δημιουργώντας εντυπωσιακά looks για τη φθινοπωρινή σεζόν:

 

Μέση:
Για να τονίσεις τη μέση σου, τα ψηλόμεσα παντελόνια και οι ζώνες είναι οι καλύτεροι σου φίλοι. Επίλεξε κομμάτια που έχουν «έντονη» μέση για να δημιουργήσεις τη σιλουέτα «κλεψύδρα». Οι φούστες με σφιχτό κορμό και φαρδιά γραμμή προς τα κάτω μπορούν να αναδείξουν τη μέση σου, προσφέροντας μια ισχυρή και κομψή εμφάνιση.

 

 

 

Πόδια:

Για να τονίσεις τα πόδια σου, προτίμησε μονόχρωμα κομμάτια σε στενή γραμμή όπως παντελόνια σε σκούρες αποχρώσεις που αγκαλιάζουν τη σιλουέτα σου. Επιπλέον, οι μίνι φούστες ή τα φορέματα με «σκίσιμο» θα αναδείξουν την γραμμή των ποδιών σου.

 

 

 

Μπούστο:
Για να αναδείξεις το μπούστο σου, επίλεξε μπλούζες με V-λαιμόκοψη ή πουκαμίσες με ελαφριά υφή. Τα σακάκια και οι ζακέτες με ανοιχτό μπροστινό μέρος δημιουργούν μια όμορφη γραμμή και προσθέτουν βάθος. Μην ξεχνάς τα αξεσουάρ! Ένα εντυπωσιακό κολιέ μπορεί να τραβήξει την προσοχή στο μπούστο σου, προσθέτοντας μια glam πινελιά.

 

 

 

Χέρια:
Για να τονίσεις τα χέρια σου (μπράτσα και ώμους), μπορείς να επιλέξεις μπλούζες και φορέματα που δένουν στο λαμό. Τα στράπλες μπούστα και τα γιλέκα είναι ιδανικά για να αναδείξουν τους ώμους και να προσφέρουν μια κομψή αίσθηση. Μην διστάσεις να φορέσεις και αξεσουάρ όπως βραχιόλια ή ρολόγια που θα προσθέσουν στυλ.

 

 

Έτσι, μπορείς να δημιουργήσεις μια φθινοπωρινή γκαρνταρόμπα που αναδεικνύει τα δυνατά σου σημεία. Επίλεξε κομμάτια που σε κάνουν να νιώθεις άνετα και μην φοβηθείς να πειραματιστείς με στυλ και χρώματα. Η αυτοπεποίθηση είναι το καλύτερο αξεσουάρ!

 

Δες τη νέα Fall '24 Collection της Enzzo εδώ!

 

…be happy, be merry, be well dressed!


02.Oct.24

Υποβάλετε ένα σχόλιο

Έχετε υπόψη ότι τα σχόλια χρειάζεται να λάβουν έγκριση προτού δημοσιευτούν.

Fashion

Fashion

20 χρόνια παρουσίας στη μόδα. 5 καταστήματα.

Ξεχωριστά ρούχα που παράγονται στην Ελλάδα με ιδιαίτερη προσοχή στη ραφή και την εφαρμογή, και με απόλυτο σεβασμό στο περιβάλλον.

Μάθε περισσότερα